besled

Regel online mooie verlichting in je huis!

Als je wat ouder wordt, leer je steeds meer dingen over jezelf. Bijvoorbeeld dat een bepaalde portie van menselijk contact op een dag wel genoeg is. Dat kan als gevolg hebben dat je je graag terug wilt trekken in je vrije tijd. En dat is helemaal niet gek. Voor deze mensen zijn er steeds meer mogelijkheden mensen uit de weg te gaan. Vroeg moest je voor alle dingen die je in huis wilde hebben naar de winkel. Meestal ook nog op tijden dat andere mensen ook allemaal naar de winkel moesten. Gelukkig hebben we tegenwoordig de luxe om van alles online te bestellen.

Eigen ervaring

Een hele tijd geleden hebben we ons huis kunnen verbouwen. In die tijd was het nodig om verschillende showrooms af te gaan om te kijken wat je mooi vond. Als je dan gevonden had wat je wilde hebben, werd het besteld en binnen een paar weken kon je het ophalen of werd het bij je thuis bezorgd. Achteraf gezien hebben deze bezoeken mij veel meer energie gekost dan het klussen zelf. Op dit moment verkeren wij, veelal introverte mensen, in een soort luxe positie. Zoals eerder aangegeven kun je nu van alles online bestellen.

Opnieuw verbouwen

Eerlijk gezegd zag ik er best wel tegen op om ons huis opnieuw te gaan verbouwen. Al zou je het eerder moderniseren kunnen noemen. Zo willen we bijvoorbeeld meer gaan werken met LED verlichting. Ik was bang dat ik mezelf weer naar allerlei winkels moest slepen om de juiste materialen uit te zoeken totdat…Juist! Totdat ik een website tegen kwam die online LED verlichting verkocht. Of eigenlijk moet ik zeggen verkoopt. Ze heten BES LED. Je kunt het qua led verlichting zo gek niet bedenken of ze hebben het. En nu komt het mooiste: ze hebben niet eens een showroom. Heerlijk!
En omdat ze geen showroom hebben, kunnen ze hun producten goede prijzen geven. Dit komt vooral omdat er geen huur voor het pand moet worden betaald. Wel kun je ze gewoon opbellen als je wat advies nodig hebt over de materialen die je wilt gaan gebruiken. Ik zou zeggen dat het de beste combinatie is die ik me maar kan wensen.
Uiteraard kun je producten die je niet bevallen gewoon weer terug sturen net al bij andere webwinkels. Voor wat betreft de verlichting heb ik het dus al goed voor elkaar. Toch moeten er ook nog wat andere zaken worden geregeld. Ik ga maar eens kijken of er voor die producten ook een webwinkel valt te vinden.

Geef een reactie