micro SD kaart 120GB
Reviews

Voortaan geen gedoe meer met geheugen

Vandaag wil ik het even hebben over een irritatie van mij. Ik kan me echt kapot irriteren aan te weinig geheugen. Je herkent het vast wel als je enige vorm van elektrische apparatuur gebruikt. Altijd op het verkeerde moment krijg je de melding dat je geheugen vol zit. Persoonlijk heb ik er serieus een hekel aan. Daarom heb ik pas geleden een super tof cadeau gehad van mijn vriend. In mijn camera had ik namelijk een SD kaart zitten die eigenlijk te weinig geheugen had. De camera maakt zeer mooie foto’s. Hierdoor zijn de bestanden per stuk erg groot. Het resultaat: een overvolle SD kaart met een veel te klein geheugen.

Genoeg GigaBytes

Mijn vriend was het op een gegeven moment ook zat geworden. Keer op keer als ik weer liep te vloeken dat het geheugen vol was, raakte hij ook gefrustreerd van. Ik stond dan namelijk met veel stampij ter plekke allerlei prachtige foto’s te verwijderen om weer door te kunnen gaan. Natuurlijk was ik na een paar uur weer vergeten dat mijn geheugen vol zat en de volgende keer had ik weer hetzelfde probleem. Mijn vriend was er klaar mee. Hij had stiekem een keer een nieuwe SD kaart voor mij besteld. Eentje die wel genoeg GigaBytes heeft voor al mijn foto’s.

Micro met adaptor

Tot mijn verbazing kreeg ik zomaar een cadeautje van hem. Het was dus een micro SD kaart 128GB. Eerst was ik in de war. Zo’n micro SD kaart 128GB past niet in mijn camera, maar wel in mijn telefoon. Klaarblijkelijk had ik niet goed gekeken. Mijn vriend wees me op de adaptor die bij de micro SD kaart 128GB zat. Het was dus eigenlijk een twee-in-een cadeautje. Deze micro SD kaart 128GB kan ik hierdoor zowel in mijn camera doen als in mijn smartphone. Ideaal! Ik was echt ontzettend blij – en dat allemaal door zo’n klein kaartje!

Om zeker te zijn dat dit kaartje wel genoeg geheugen had, heeft mijn vriend het zekere voor het onzekere genomen. Daarom koos hij voor een micro SD kaart met maar liefst 128 GigaBytes. Dat is bijna drie keer zoveel als mijn vorige SD kaartje! Aangezien mijn vriend mij heel goed kent, heeft hij er stiekem zelfs twee gekocht. Hierdoor heb ik nu altijd een extra micro SD kaart 128GB bij me wanneer de eerste vol raakt. Voortaan zal ik dus geen gedoe meer hebben met het geheugen van mijn camera.

Gerelateerde berichten

Drie tips voor alle aankomende studenten

Emma Maes

Hoe weet je welk soort fiets het beste bij je past?

Emma Maes

Een Theragun als therapie apparaat voor jouw spieren

Emma Maes