Reviews

Een Theragun als therapie apparaat voor jouw spieren

Een gezonde levensstijl is erg belangrijk voor het lichaam. Daarom gaan steeds meer mensen sporten. Dat is uiteraard erg goed nieuws, maar tegelijkertijd kan dit ook zorgen voor pijntjes in het lichaam. Niet altijd zijn deze pijntjes te voorkomen. Soms is het echter handig om met deze pijn te kiezen om te starten met therapie. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw spieren steviger in de schoenen zullen gaan staan. Ook kan je er hierdoor voor zorgen dat de spieren op de juiste manier gebruikt gaan worden. Om ervoor te zorgen dat de spieren in jouw lichaam op de best mogelijke wijze gebruikt gaan worden is het soms handig om gebruik te maken van bepaalde apparaten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te kiezen voor een percussie apparaat voor de spieren. 

 

Elite

Een theragun elite is hierbij een zeer goede optie dat gebruikt kan worden bij de spieren. De theragun is er in diverse varianten, waardoor er altijd een passende manier is om dit apparaat bij jouw spieren te gebruiken. Dankzij de theragun is het mogelijk om de spieren op een diepe manier te bewerken. Hierdoor verklein je bijvoorbeeld ook de kans op veel spierpijn. Dankzij de theragun kan het lichaam op een drukkende manier kracht krijgen op de spieren. De arm op de theragun zorgt ervoor dat de spieren druk uitgeoefend krijgen op de spier. Deze theragun elite kan gebruik maken van een aanpasbaar snelheidsbereik. De kracht die achter de arm zit is achttien kilogram, waardoor je de spieren op een fijne manier kan bewerken. Bij de arm kan gebruik gemaakt worden van de demper een standaardbal, een duim of de kegel. 

  

Pro

Naast de elite variant van de theragun is het ook mogelijk om te kiezen voor de theragun pro. Deze pro variant is weer net een stukje moderner dan de elite variant. Op deze manier zorg je er dus voor dat je jouw spieren op de juiste manier kan bewerken. Niet alleen het ontwerp, maar ook het gebruik van de pro is een stukje prettiger dan de elite theragun. Tot 2400 stoten per minuut kan je kiezen bij deze pro theragun. De kracht van de pro is een stukje hoger dan die van een elite. Bij de theragun pro is de kracht 27 kilogram. Bovendien kan je bij de arm ook een superzachte variant kiezen om de spieren van jouw lichaam te bewerken. Daarbij krijg je ook een handige koffer geleverd.

Gerelateerde berichten

Hoe hou je de balans tussen online en offline?

Emma Maes

Ontdek de ultieme gids voor het kopen van mline matrassen en toppers

Emma Maes

Waarom flyers onmisbaar zijn voor elk bedrijf

Emma Maes