Reviews

Een flitsend feest is zo geregeld

Het duurt nog even maar we kijken toch met smart uit naar het warme weer en dan toch vooral: het festivalseizoen! Maar zoals ik zei, dat duurt nog even. Tot die tijd zullen we zelf de slingers op moeten hangen. Een feestje op z’n tijd heeft immers nog nooit iemand kwaad gedaan. Voor je het weet, is de versiering geregeld, staan de hapjes op tafel en zijn de uitnodigingen verstuurd. Maar veel mensen vergeten een hele hoop als het gaat om het regelen van een feestje. Wil je geluid huren? Voor een spectaculaire sfeerbeleving. Of een DJ? Voor een dansavond om nooit te vergeten. Allemaal puntjes die samen de kers op de taart van jouw feest vormen.

Geluid huren

Geloof me, wat voor feest je ook geeft jouw mobiele telefoon heeft niet het volume om in zijn uppie voor de muziek te zorgen. Nu is het logisch dat je niet meteen zit te springen om een hele gloednieuw geluidsinstallatie aan te schaffen voor één feestje. Dat hoeft gelukkig ook niet. Je kan geluid ook huren. Wat ik daar mee bedoe, is dat je bijvoorbeeld boxen huurt. Je kan jouw playlist via je telefoon, iPod et cetera aansluiten op de boxen en zo creëer je een goed geluid waar je goed op kan dansen en die alle gasten op jouw feestje daartoe aan zal zetten.

DJ huren

Het huren van een DJ vraagt om een ruim budget. Een DJ huren is dan ook gebruikelijk voor grote feesten zoals, bruiloften. Een DJ geeft ieder ‘gewoon’ feestje een enorme boost. Het straalt luxe en exclusiviteit uit. Het is hip en je kan je eigen muziek aanvragen. Een soort best of both worlds wat betreft geluid. Je kan de hele avond naar jouw eigen muziek luisteren én er is een live performer die jouw gasten enthousiast kan maken en tot dansen aan kan zetten.

Live band huren

Als we het hebben over luxe en exclusiviteit dan kan een live band natuurlijk niet ontbreken. Ook hier zit natuurlijk een prijskaartje aan maar een live band geeft een hele nieuwe dimensie aan een feest. Vooral live muzikanten zoals een strijkkwartet zorgen voor een intieme sfeer en een elegantie die met een bandje niet te evenaren is.

Waar je ook voor kiest, het mag duidelijk zijn dat de kwaliteit van het geluid een grote rol speelt. Daarnaast ligt het vooral aan het soort feest dat jij van plan bent te gaan geven. Intiem en huiselijk? Of groot en spectaculair? Met deze tips zit je qua muziek in ieder geval goed.

Gerelateerde berichten

Verjaag muizen uit huis met muizenvallen

Emma Maes

Hoe hou je de balans tussen online en offline?

Emma Maes

Waarom een game bureau voor iedereen geschikt is

Emma Maes