Lifestyle

Jägermeister in de zomer? Wel bij DrankDozijn.be!

Jägermeister: alleen als 'ie ijs- en ijskoud is! En toch wordt Jägermeister vaak gezien als drankje voor op wintersport of in de winter. Terwijl het net zo lekker is in de zomer. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Jägermeister is bijvoorbeeld heel goed te mixen met andere drankjes. Zo krijg je een heerlijke, verrassende zomercocktail die, jawel, ijs- en ijskoud geserveerd dient te worden. Bestel alle ingrediënten bij DrankDozijn.be en ga aan het mixen. Op het eerstvolgende tuinfeest ben jij de "Mixologist".

Bijzondere mixrecepten met drankjes van DrankDozijn.be

Een mixdrankje met Jägermeister is waarschijnlijk niet het eerste dat in je opkomt als je denkt aan een lekkere cocktail. Toch kun je hoge ogen gooien door juist met deze mixjes aan te komen op een feestje. Zorg je dat je de Jägermeister van te voren in de vriezer legt? Dit zorgt voor het beste resultaat. Ook de andere alcoholhoudende dranken in deze recepten kun je gewoon bij DrankDozijn.be bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk en het scheelt jou veel tilwerk!

Wat denk je van deze?

Voor in een cocktailglas: mix 1 cl Jägermeister, 2 cl Blue Curaçao en 1 cl citroensap goed door elkaar. Schudden in zo'n speciale cocktailshaker hoeft niet, maar ziet er wel spectaculair uit. Giet de mix uit over wat crushed ice en serveer met een paraplutje.

Voor in een shotglaasje: een half shotje Jägermeister en een half shotje meloenlikeur shaken en serveren in een gekoeld shotglaasje. Je kunt hier ook een cocktail van maken voor in een cocktailglas. Dan zorg je natuurlijk voor wat meer van iedere drank, maar hou de verhoudingen 50-50. Maak je een grotere hoeveelheid? Zorg dan voor ijs in het glas.

Online drank bestellen heeft meer voordelen

Je hoeft niet te slepen met zware flessen en in de slijterij te wachten tot je aan de beurt bent. Maar je kunt ook nog eens gebruik maken van superaanbiedingen. Die krijg je in de winkel niet. Door deze aanbiedingen kun je ook eens een andere likeur of wijn kiezen dan je normaal zou doen. Stap eens uit je comfortzone en kijk eens rond op DrankDozijn.be. Heb je een recept gevonden voor een bijzondere cocktail? Ook dan kun je prima de ingrediënten bij elkaar sprokkelen op DrankDozijn.be. Ben je een whisky-fan? DrankDozijn.be heeft veel verschillende soorten whisky op voorraad. Dat geldt trouwens net zo voor wodka, cognac, rum en jenevers. Voor de prijzen hoef je het in ieder geval niet te laten!

Gerelateerde berichten

Raamdecoratie uitkiezen? Deze tips helpen je!

Emma Maes

Zelf tegels plaatsen doe je zo!

Emma Maes

Welke leuke activiteiten doet uw gezin meestal op het weekend?

Emma Maes