Floris van Bommel
Fashion

Goed gestyled met Floris van Bommel

Een zakelijke outfit is niet af als je daar geen goede schoenen onder draagt. Met een stel afgetrapte sneakers lijk je dan eerder op een schooljongen die zijn eerste sollicitatie heeft. Nee, om zo’n outfit compleet te maken heb je toch echt een nette en geklede herenschoen nodig. Maar ik snap ook wel dat je niet voor ieder pak een nieuw paar schoenen aan wilt schaffen. De schoenen van Floris van Bommel zijn dan een goede uitkomst. Deze schoenen zijn chic en divers. Er is een heleboel keus dus, die schoenen onder dat pak? Die geven ook wat extra’s aan jouw dagelijkse casual outfit. Zo vang je twee vliegen in één klap!

Een stukje geschiedenis

In 1743 begon de eerste van de van Bommel familie met het maken en verkopen van deze prachtige schoenen. Nu, negen generaties later, worden de schoenen nog steeds gemaakt onder leiding van deze familie. Het is een wijze die generatie op generatie van vader op zoon werd doorgegeven. Floris van Bommel wordt nu gerund door drie zoons uit de van Bommel familie, Reynier, Pepijn en Floris. Het merk is een expert op het gebied van herenschoenen en toen het merk in 1982 de Italiaanse onderscheiding ‘Oscar Alt Moda’ kreeg, bewees het dat feit aan de wereld.

Hoe worden ze gemaakt?

De schoenen van Floris van Bommel zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Ze worden gemaakt van runderleer en suède en naast dat ze er hierdoor erg mooi uitzien, gaan ze hierdoor ook lang mee. In veel van de schoenen wordt op de lerenzool een rubberen loopvlak geplaatst voor comfort. Dan zie je er én goed uit én het zit nog lekker ook. Daarnaast worden de schoenen nog echt op een leest gemaakt en daardoor zijn de schoenen er in enorm veel vormen en maten. Ook als je brede of smalle voeten hebt, kan je hier terecht. Je kiest dan simpelweg voor de leestwijdte die bij jouw voet past en voilà.

En verder

Naast deze chique en nette schoenen verkoopt Floris van Bommel ook bijpassende riemen van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. De riemen zijn ook gemaakt van runderleer waardoor er altijd wel eentje bij jou en jouw nieuwe schoenen past.  Naast geklede schoenen heeft Floris van Bommel ook sneakers. Dus als je toch liever een extra setje goede schoenen hebt en niet hetzelfde wilt dragen voor zowel een zakelijke outfit als een casual outfit, kan je dit bij Floris van Bommel ook kopen zonder in te hoeven leveren op kwaliteit en uiterlijk.

Gerelateerde berichten

De designs van Michael Kors

Emma Maes

De lente, een nieuw begin 

Emma Maes

Witte dames schoenen met sleehak

Emma Maes