Lifestyle

Hoe je komaf maakt met vroegtijdige ejaculatie

It’s a man’s world! Tenminste, toch als het gaat over vroegtijdig klaarkomen. Heel wat mannen hebben er last van. Ze komen simpelweg sneller tot hun hoogtepunt en dat kan lastig zijn. Het is nogal een gevoelig onderwerp, maar wij vrezen geen taboes en komen zelfs met een oplossing!

Vroegtijdig klaarkomen

Het is echt niets om je over te schamen, maar het kan voor de man in kwestie knap lastig zijn. Ook kan het eventueel voor een anticlimax of frustratie zorgen bij de sekspartner wanneer het spel weer maar eens wordt stopgezet. Kom je in the heat of the moment vroegtijdig tot een hoogtepunt terwijl je partner nog even tijd nodig heeft, dan voel je je, nu ja, best lullig. Gelukkig valt hier ook wel wat aan te doen. Zoals met alles, geldt ook hier: oefening baart kunst. En… met mastruberen kan je ‘t leren. Het zal wel wat moeite kosten, want je zal je orgasme moeten leren uitstellen. Maar, er zijn vervelendere dingen om je mee bezig te houden, niet? Om je te helpen bij het rekken van de daad en jouw genot (en dat van je sekspartner) te verlengen kan je oefenen met bijvoorbeeld een pocketpussy. Ja, dat klopt. Een pocketpussy of kunstvagina kan je helpen bij vroegtijdige ejaculatie.

Voordelen van een pocketpussy

Het idee is misschien wat wennen. Toch is een pocketpussy dezerdagen populaider dan je zou vermoeden. De verkoop van de pocketpussy zit in de lift! We zitten dan ook met z’n allen thuis en de frustratie en het gewicht van de lockdown en isolatie kan wel eens hoog oplopen. Aan huis gekluisterd is het internet onze playground (denk porno- en sekssites). Maar, ook dat kan na een tijdje gaan vervelen. In come the pocket puss: een prima uitlaatklep! Niet into pussy? Dan is een ‘pocket anus’ of ‘pocket mouth’ misschien iets voor jou. Verder is een pocketpussy niet al te groot en dus gemakkelijk mee te nemen. Zoals hierboven beschreven kan een pocketpussy helpen als je wil leren om je orgasme uit te stellen, deels omdat sommige varianten qua look en feel best wel in de buurt van the real thing komen. Een enorm voordeel is dan weer dat je geen tijd en geld in een date zal moeten steken, een pocketpussy zegt nooit nee en, nog een leuke: je moet voor een pocketpussy geen condooms kopen!

Gerelateerde berichten

5 tips voor een grote lenteschoonmaak

Emma Maes

Welke soort cannabis heb je nodig voor welk effect?

Emma Maes

Waarom melamine borden niet mogen ontbreken in een campingservies

Emma Maes