Lifestyle

Kleine sieraden met een groots effect

Wie houdt er nu niet van juwelen? Tegenwoordig gaan zelfs mannen overstag voor een subtiele halsketting en een stoere armband. En groot gelijk hebben ze! Niets is meer sexy dan een man die gewoon zichzelf wil zijn, toch? Maar ook voor vrouwen geldt dat juwelen hen meer allure en sexappeal geven. Hier lees je hoe je je jezelf in no time kan laten stralen.

Elegantie troef met een mooie halsketting

Door je nek in de kijker te zetten kom je meteen aantrekkelijker over. Je kunt je halslijn in de kijker zetten door een mooie halsketting voor dames te dragen. Omdat het aanbod aan halskettingen zo groot is, kan je bij elke outfit en voor elke look wel een halssnoer vinden dat voor de finishing touch zorgt. Een halsketting voor dames is vaak een dun goudkleurig of zilverkleurig kettinkje met eventueel een bedeltje aan. Maar je kan ook voor een opvallend exemplaar kiezen, dat wat dikker is of meer kleur heeft. Ook de lengte van je halsketting bepaalt mee de look die je wil creëren. Ga je voor een choker, een korte halsketting, of net voor een lang halssnoer? Dit hangt natuurlijk samen met de outfit die je kiest. Een choker past perfect bij een tank top, terwijl een langere ketting dan weer past bij een V-hals truitje. Ook met de extra versiering aan je halsketting kan je alle kanten uit. Zo zijn er grote en kleine bedeltjes mogelijk in alle mogelijke vormen en kleuren. Je kunt ook een halsketting voor dames kiezen met een grote of kleine edelsteen aan. 

Blikken vangen met prachtige armbanden

Ook je polsen verdienen de nodige aandacht. Een vrouwenpols is van nature mooi gevormd en erg elegant. Je kan je polsen dan ook perfect uitlichten door armbanden voor dames te dragen die je look compleet maken. Ook met armbanden voor dames kan je alle kanten uit. Zo kan het bijvoorbeeld erg mooi zijn om een fijn armbandje te dragen of om juist een aantal fijne armbandjes samen te combineren. Je kan er ook voor kiezen om een brede armband te dragen, of een met edelsteentjes in een kleur die ook terugkomt in je kledij. Dat staat erg stijlvol. Wanneer je zongebruind van je vakantie terugkomt, staan gouden armbanden heel mooi aan je gebruinde polsen. En wanneer je voor een feestje een witte outfit draagt, kan je die perfect combineren met zilveren of rosé gouden armbandjes. Net als in het assortiment voor mannen, kan je ook bij de armbanden voor dames kralenbandjes en schakelarmbanden terug vinden. Deze zorgen voor een instant stoere look. Wanneer je liever voor de klassieke schoonheid gaat, is een armband met parels altijd de beste keuze. En als je veel belang hecht aan speciale gebeurtenissen, is een bedelarmbandje echt iets voor jou. Je kan dan een bedeltje kiezen voor elke speciale gebeurtenis in je leven. Zo wordt je armband je persoonlijke levenslijn. 

Gerelateerde berichten

Waarom melamine borden niet mogen ontbreken in een campingservies

Emma Maes

Hoe kan je de sportlifestyle volhouden?

Emma Maes

3 goede redenen om SEO copywriting uit te besteden

Emma Maes