alcoholverslaving
Nieuws

Origineel feestje geven

Een feestje geven is altijd leuk. Veel feestjes beginnen jammer genoeg erg op elkaar te lijken, omdat er niet echt iets kenmerkends wordt gedaan. Als je op elk feest(je) van mensen in je vriendengroep precies hetzelfde kunt verwachten is het al snel niet meer leuk. Om dit te doorbreken kun je zelf totaal andere feesten gaan geven. Je houdt het zo leuk voor alle gasten en jezelf als gastvrouw. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een leuk feest te geven en zelf te genieten. Om het tot een succes te brengen heb je creatieve ideeën nodig. Geen zorgen, want in deze blog geven wij je een aantal leuke thema’s en ideetjes voor het hosten van de tofste feestjes.

Een Amerikaans feest

Bij dit soort feesten hoort een hoop gezelligheid met veel mensen. Je draait non-stop de leukste liedjes en je hoeft bijna nergens aan te denken. Het geven van een Amerikaans feest heeft vooral voor je portemonnee een erg aantrekkelijk voordeel. Je hoeft zelf namelijk weinig tot geen geld uit te geven. De term American party houdt namelijk in dat iedereen zelf iets meebrengt. Dit kan van alles zijn. Het is hierbij slim om zelf wel de borden, bekers en muziek zelf te regelen. Het zou immers zonde zijn als niemand hiermee komt en het een geluidloos feestje moet worden waar je ook nog eens geen borden hebt.

Cocktail party

Als er iets is dat een zomers gevoel geeft dan zijn het wel cocktails. Je kunt een feestje geven met de drankjes zelf of de zomer als thema. Met een hoop lekkere en frisse cocktail combinaties kan je feest niet meer stuk. Het is belangrijk dat je voldoende verschillende soorten cocktails voor het feest in huis haalt en met beleid schenkt. Dit type feestje moet je niet te vaak geven, want een alcoholverslaving zit in een klein hoekje. Tijdens het feestje moet je kunnen genieten zonder bezig te zijn met dingen als hulp voor alcoholverslaving. Vergeet de lekkere hapjes en zomerse versiering trouwens ook niet.

Verkleedfeest

Wie denkt dat een verkleedfeestje alleen voor kinderen is zit fout. Ook voor volwassenen kan het enorm gezellig zijn om een feestje bij te wonen in kostuum. Het is anders en dat is dan ook precies wat het zo leuk maakt. Rond de periode van Halloween gebeurt het in Amerika heel veel dus waarom zouden wij het in Nederland niet doen. Roep al je vrienden bij elkaar, regel lekkere hapjes en drankjes en verkleed je als een totaal andere personage. Gezelligheid gegarandeerd!

Gerelateerde berichten

Redenen om online mee te doen aan kansspelen

Emma Maes

Geschiedenis en do’s en dont’s van de Polo Shirt

Emma Maes

Reductoren en wormwielkasten voor professionals

Emma Maes