Nieuws

Losse of strakke boxers? Een eeuwige strijd

Er is veel keuze als het neerkomt op ondergoed mannen. Toch lijkt het erop dat er nooit een beslissing zal komen tussen de vraag of losse boxers of strakke boxer beter zijn. In deze blog zetten we alle voor en nadelen van de twee soorten boxers op een rijtje zodat jij kan bepalen welk ondergoed voor jou het beste is.

Losse boxer

De losse boxer lijkt soms wel alsof het een korte broek zou kunnen zijn. Uit onderzoek blijkt dat slechts 15% van de mannen liever een wijde onderbroek draagt dan een strakke. In de afgelopen jaren zijn het voornamelijk de strakke boxers die in de spotlight staan en zodoende modieus zijn. Alhoewel dit misschien ook wel fraaier oogt, is het niet direct de beste optie met de gezondheid in het achterhoofd. Het is namelijk echt zo, wijde boxershorts zijn beter voor je.

Voordelen: draagcomfort, luchtig, beter voor je geslachtsdelen 

Nadelen: weinig ondersteuning

Strakke boxer 

Als man vraag jij je vast wel eens af welk ondergoed een vrouw het mooiste vindt. Wat moet je nou dragen als je echt indruk bij een vrouw wilt maken? Een man met stijl vindt dat ondergoed net zo goed bij zijn outfit hoort als de kleding die er overheen valt. Maar een bekende uitspraak is: over smaak valt niet te twisten. Eén antwoord kunnen we dus niet geven. In een Amerikaanse onderzoek werd onderscheid gemaakt tussen boxer brief vs. de boxershort. De laatste is de ruimere en slobberige variant (bah) van een boxer terwijl de boxer brief een strakke boxershort is. In Nederland en België geven wij beide modellen dezelfde naam. Verrassend was hoe eenduidig deze vrouwen hierover waren: van al het herenondergoed ziet een verpletterende meerderheid van bijna 70% ziet de man het liefst in een strakke boxershort! Hiermee is het een veilige keuze als het op mode aankomt. Op het vlak van gezondheid is het echter minder veilig. Uit een onderzoek van Harvard is gebleken dat strakke boxers daadwerkelijk invloed hebben op je geslachtsdeel en de zaadproductie daarvan.

Voordelen: Ondersteuning, draagcomfort, zit beter tijdens het hardlopen, 

Nadelen: Kan te strak zitten, minder gezond voor je geslachtsdelen

Kleine tip, naakt slapen kan natuurlijk heel gemakkelijk, dus laat die boxer achterweg. Zo kan de schaamstreek goed ademen en koel blijven. Als klap op de vuurpijl heeft dit allemaal een positief effect op jouw vruchtbaarheid.

Gerelateerde berichten

Geschiedenis en do’s en dont’s van de Polo Shirt

Emma Maes

Voor welke vorm van klantenservice kies jij?

Emma Maes

Origineel feestje geven

Emma Maes