Nieuws

Heb je een nieuwe iPad nodig?

Dan is het helemaal niet nodig om voor een spiksplinternieuw model te gaan. Sterker nog, als je kinderen graag filmpjes kijken op jouw iPad, dan is het wellicht een beter idee om te gaan voor een iPad refurbished. Een refurbished iPad is een iPad die van binnen helemaal is nagekeken en gekuist. Deze iPad is zo goed als nieuw, maar kan enkele gebruikerssporen hebben. Maar, zeg maar eerlijk, wanneer je kinderen een nieuwe iPad in handen krijgen zitten er ook in een mum van tijd gebruikerssporen op.

Wil je een fijne iPad voor op reis?

Dan is een iPad air 2 refurbished kopen een aanrader. Deze lichte en compacte iPad is voorzien van een Retina beeldscherm en een aluminium cover. Dit zorgt er niet alleen voor dat dit type iPad goed tegen een stootje kan, maar ook dat je een enorm helder beeld hebt, dat ook nog eens bestand is tegen krassen en minder last geeft met weerspiegeling door zon- en kunstmatig licht. De iPad air 2 is plat en dun en dus gemakkelijk in een tas mee te nemen.

Wil je een iPad die je laptop kan vervangen?

Dan wordt het tijd voor een refurbished iPad 2018. Deze iPad is de eerste in zijn soort die te bedienen is met een Apple-pencil. Dit zorgt ervoor dat je deze iPad ook heel goed kan gebruiken voor je werk of studie. Je kunt heel goed kiezen voor een refurbished model. De kwaliteit hiervan is net zo goed als een gloednieuwe iPad. Het kan zijn dat er wat kleine gebruikerssporen te zien zijn op de iPad, maar die zullen je nooit hinderen in het werk of je studie.

Welke voordelen zijn te noemen?

Een refurbished iPad kan tot maar liefst 60% goedkoper zijn dan een nieuwe iPad. Maar dat is niet het enige voordeel. Je werkt met de aanschaf van een refurbished iPad ook nog eens mee aan een beter milieu. Een oude iPad raakt niet zomaar meer naar de vuilstort, deze wordt helemaal gecontroleerd door een ervaren technieker en kan daarna nog weer heel goed dienst doen. Hierdoor hoeven minder nieuwe iPads te worden geproduceerd.

Bestel je refurbished iPad online

Voor een refurbished iPad, van welk type dan ook, hoef je de deur niet uit. Je kunt deze heel gemakkelijk bestellen vanuit je luie stoel. Is er haast bij? Dan tref je het! Wanneer je de refurbished iPad bestelt, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis!

Gerelateerde berichten

Waarom een cursus volgen een goed idee is

Emma Maes

Paarden: de schoonheid en kracht van deze prachtige dieren

Emma Maes

Waar je op moet letten bij het kopen van een partytent

Emma Maes