Lifestyle

Afslanken met hulp

Wanneer jij graag af wil slanken kan het fijn zijn om een coach te hebben die jouw persoonlijke voortgang monitort. Dit omdat je soms wel even dat extra duwtje in de rug kunt gebruiken en af en toe gewoon een schouderklopje nodig hebt. Wanneer je namelijk erkenning krijgt zal je zien dat afslanken een stuk makkelijker gaat. Wanneer je graag wil afslanken, is het raadzaam om dit met behulp van een coach te doen. Bijvoorbeeld met een coach van de Weight Watchers. Weight Watchers is een Amerikaans bedrijf wat al jaren is gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van mensen die graag af willen slanken. Wanneer je lid wordt van de Weight Watchers, zal je zien dat er een wereld voor je opengaat.

Er gaat een wereld voor je open

Wanneer jij graag af wil slanken denk je misschien wel dat je jezelf hiervoor uit moet hongeren, of in ieder geval een streng dieet moet volgen. Gelukkig is dit niet nodig. Het is immers wel belangrijk dat je stofwisseling zo optimaal mogelijk blijft op het moment dat je start met afslanken. Wanneer je lid wordt van de Weight Watchers, en toegang krijgt tot een speciale app, zal je zien dat je nog steeds heerlijk kunt eten ondanks dat je aan het afslanken bent. Wanneer je lid wordt van de Weight Watchers, wordt er een speciaal voor jou op maat gemaakt programma samengesteld. Misschien wil jij wel elke dag graag een uur wandelen, of misschien lust jij bepaalde voedingsproducten helemaal niet. Hier wordt in het op maat gemaakte programma allemaal rekening gehouden. Daarnaast kun je met behulp van deze app het contact met je coach onderhouden en je persoonlijke statistieken inzien.

Persoonlijke statistieken

Wanneer je start met afslanken, wil je vaak graag zo snel mogelijk resultaat zien. Toch is het niet reëel om vijf kilo per week af te vallen. Wanneer dit namelijk wel het geval is, zal dit in veel gevallen niet op een gezonde manier gebeuren. Wanneer je start met afslanken met behulp van de Weight Watchers, zal je zien dat je persoonlijke statistieken veel verder gaan dan alleen het aantal kilo’s wat je afvalt. Ook je BMI is namelijk heel belangrijk. Wanneer je toch twijfelt over jouw statistieken, kun je hierover altijd contact zoeken met je coach. Daarnaast kun je in deze app ook terecht voor het vinden van allerlei lekkere recepten. Zelfs het boodschappen briefje staat vermeld bij deze recepten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is lid worden en vervolgens naar de supermarkt gaan. 

Gerelateerde berichten

Waarom melamine borden niet mogen ontbreken in een campingservies

Emma Maes

Raamdecoratie uitkiezen? Deze tips helpen je!

Emma Maes

Welke leuke activiteiten doet uw gezin meestal op het weekend?

Emma Maes