Fashion

De lente, een nieuw begin 

De lente komt er weer aan en je kunt het voelen. De dagen worden langer en de vogels fluiten weer. Je ziet langzaamaan de bomen in bloei komen te staan en de zon gaat weer schijnen. De winter is achter de rug en iedereen is al druk bezig in hun hoofd het de zomer vol te plannen. Iedereen verplaatst zich naar buiten om van dit lekkere weer te genieten. Mensen gaan een stukje fietsen, wandelen een stukje door het park, gaan sporten en sommige wagen zelfs al een duik in het nog frisse water. Belangrijk is dat je je hierbij natuurlijk goed aankleed. Het lijkt als zomer te worden, maar de lente kan ook nog verraderlijk fris zijn. Als het 's ochtends lekker weer lijkt te worden, kan dit in de namiddag zomaar omslaan. Hierdoor is het lastig om geschikte kleding uit te zoeken. Het is belangrijk om laagjes aan te houden, waardoor je op elke weersomstandigheid bent voorbereid. 

De populaire lentemode 

De lente is elk jaar een lastig seizoen voor kleding. Het weer is vaak heel wisselend en ze zeggen niet voor niets; april doet wat ie wil. Als je toch al een nieuwe lentegarderobe aan wil schaffen is het aan te raden om met laagjes te werken. Doe een shirtje aan met daarover weer een trui of een vest. Als het dan lekker weer is kan je makkelijk iets uittrekken en als je het fris krijgt doe je iets warmers aan. Qua broeken is het een ander verhaal. In de lente is het namelijk gewaagd om een korte broek aan te trekken. Je kan namelijk niet zo snel wisselen van korte en lange broek als dat je doet met tops. Een echte aanrader voor de lente is daarom de chino. De chino is een luchtige maar toch nette broek en daarom heel geschikt voor het lekkere lenteweer. 

De chino, tijdloos en trendy

De chino is verkrijgbaar in velen verschillende modellen. Er is voor ieder wat wils. Je hebt ze in elke kleur die je kunt bedenken en met vele verschillende patronen. De chino is ook voor elke gelegenheid heel geschikt. Als je voor een wat meer casual outfit gaat voor bijvoorbeeld een wandeling, kan je deze broek combineren met een trui of shirt. Als je een wat chiquere aangelegenheid hebt, zoals een feestje bijvoorbeeld, kan je de chino makkelijk combineren met een blouse. Op de broek is dus makkelijk te stylen en daarom zeer geschikt voor het wisselende lenteweer. 

 

 

Gerelateerde berichten

Goed gestyled met Floris van Bommel

Emma Maes

Kunt u aangeven wat het belangrijkste verschil is tussen dames schoenen met rode zolen en gewone schoenen?

Emma Maes

Wat voor eisen stellen ouders aan de duurzaamheid van de kinderkleding?

Emma Maes