Fashion

Hoe jij je kledingkast wat kan opvrolijken

Het kan altijd best lastig zijn om experimenteel te zijn met kleding. Je weet niet precies wat jou nou heel goed staat, en vooral in Nederland is het al heel snel doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Maar daar moet jij je uiteraard niks van aantrekken. Het enige wat jij moet aantrekken is kleding die je leuk staat. Natuurlijk moet je daarvoor wel weten wat voor kleding jij precies wilt hebben. En hoe graag ik het je ook zou vertellen, dat is voor iedereen anders, en ligt compleet aan jou om te bepalen. Gelukkig ben ik wel in staat om wat tips te geven, waardoor je misschien op het juiste idee komt. Zo simpel is het namelijk, als je een keer ziet wat je leuk vindt, dan weet je het ook meteen. Dus ik hoop dat ik kan helpen en je straks strak gekleed en prachtig over straat gaat!

Wees niet bang om kleur te gebruiken

Veel mensen zie je vaak niet meer dragen dan alleen een zwart shirt of een zwarte broek. Geen verschillende kleuren, en het meest gewaagde wat ze gaan in misschien een donkere kleur blauw, of een keertje een klein felle accessoire. Dit is niks meer dan gewoon simpelweg zonde. Er zijn zoveel verschillende soorten kleuren, en zoveel verschillende manieren om deze te gebruiken om jouw outfit op te vrolijken. En als je bang bent dat kleuren er niet cool uit kunnen zijn, stress je niet, dat is namelijk ook complete onzin. Juist felle kleuren kunnen een stuk koeler zijn dat het gebruikelijke zwart, omdat jij duidelijk niet bang bent om op te vallen, en om wat anders te doen dan de rest. Als jij het met genoeg zelfvertrouwen kan dragen, zullen mensen je eerder cooler vinden in je gekleurde outfit dan in je zwart witte outfit. 

Af en toe wat merk kan geen kwaad

Iedereen heeft altijd wel commentaar op dure merken, omdat ze zogezegd niet goed genoeg kwaliteit zouden zijn voor hun geld. Ten eerste is de kwaliteit van de meeste merkkleding gewoon daadwerkelijk een stuk beter dan je normale zara kleding, maar buiten dat om, het is ook gewoon een stuk mooier, en vaak komt het met wat meer aanzien. Hiermee probeer ik niet te zeggen dat elk kledingstuk wat je elke dag draagt merk hoeft te zijn! Je kan gewoon een paar kledingstukken kopen en kijken wat dat doet met je kledingkast. Ga bijvoorbeeld een keer voor een Gucci trui, of voor een Dsquared2 pet. Gewoon simpele maar toch coole dingen, waarmee je al een hoop kan bereiken. Dus kijk even rustig rond, en besef dat alles een optie is, en dat er meer dan 1 perfecte stijl voor jou is!

 

Gerelateerde berichten

L’oreal Steampod de stijl- en krultang met stoom

Emma Maes

Witte dames schoenen met sleehak

Emma Maes

Hebben de voorkeuren van ouders voor wat betreft stijl en mode veranderd in de afgelopen jaren?

Emma Maes