14.8 C
Amsterdam
31 augustus 2020
Living

De zomer komt eraan

Recentelijk is de zomertijd ingegaan en dat betekent dat we kunnen uitkijken naar het begin van de zomer. Dit betekent warmere temperaturen, meer zon en dus lekker naar buiten. Maar zoals het er nu uitziet is het ook goed mogelijk dat we dit jaar niet zo vaak naar drukke gelegenheden kunnen gaan. Als het zo blijft zullen we waarschijnlijk voornamelijk zomer vieren in onze eigen tuin. Toch zijn er heel veel leuke manieren om te genieten van de zomer, ook als we mogelijk niet op vakantie kunnen. In dit artikel bespreken we hoe je lekker thuis van de zomer kunt genieten.

Bubbelen in je hottub

Iedereen is natuurlijk wel bekend met de hottub, of jacuzzi. Vaak wordt het gezien als een luxeproduct dat vooral rijke mensen in de tuin hebben maar wij beargumenteren dat niks minder waar is. Hot tubs zijn namelijk niet alleen fantastische manier om te relaxen en te genieten van de zomer maar ze brengen ook verschillende gezondheidsvoordelen met zich mee. Hot tubs hebben op een aantal vlakken dezelfde effecten op de gezondheid als een sauna. Je zult in hot tubs lekker gaan zweten en daardoor veel meer afvalstoffen afvoeren. Het is goed voor de huid maar ook voor je gewrichten en spieren. Als je veel sport is het dus een ideale manier om sneller te herstellen. Hartstikke leuk dus om in de zomer lekker in de hottub te zitten op een warme zomeravond.

Een trampoline

Zelf weet ik nog heel goed dat we voor het eerst een trampoline in de tuin kregen. Het was toen ik nog een kind was en we na de verhuizing voor het eerst een echte grote tuin kregen. In de jaren erna hebben ik en mijn broer er ontzettend veel plezier van gehad. Tegelijkertijd is het nu nog steeds een hele leuke aanwinst voor in de tuin, zeker in de zomer. Het is een goede manier om te sporten zowel voor kinderen als volwassenen en als je de tuinslang op de trampoline zet dan zorgt het ook nog eens voor ontzettend veel waterplezier. Ideaal dus voor de aankomende zomer.

Tuinieren

Voor de liefhebbers van groen en natuur onder ons is de zomer ook weer de mogelijkheid om in de tuin te werken en de tuin er mooier op te maken. Tuinieren is een hobby die zowel lekker actief is en geeft ontzettend veel voldoening wanneer je je tuin zo inricht en ontwerpt dat hij er in de zomer prachtig uitziet. Een ideale bezigheid voor deze zomer dus.

Gerelateerde berichten

Regel online mooie verlichting in je huis!

Emma Maes

Mouwen opstropen en aan de slag: zelf parket leggen

Emma Maes

Hoe hou je het, ook in de winter, lekker warm in huis?

Emma Maes