Living

Een hoeksalon met een leuke bijzettafel, de ideale combinatie!

Als het tijd is voor nieuwe meubels of wanneer je alleen gaat wonen en er moeten meubels gekocht worden, moeten er een paar belangrijke keuzes gemaakt worden. De stijl van meubels en ook wat voor soort salon je gaat kiezen. Een woonkamer zonder salon, is bijna onmogelijk voor te stellen. Er zijn verschillende soorten salons, waaronder hoeksalons. Maar waarom zou je voor dit soort salon kiezen? Omdat er wel een aantal voordelen aan verbonden zijn!

Wat zijn de voordelen van een hoeksalon?

Uiteraard zijn er verschillende soorten salons, maar een hoeksalon is toch wel een salon dat heel veel mensen in hun woonkamer hebben staan. Waarom dan eigenlijk juist want wat maakt een hoeksalon nu zoveel beter dan bijvoorbeeld een twee- en een driezit apart? Wel, als je kiest voor een hoeksalon, heeft iedereen voldoende plaats om te zitten en je bespaart tegelijk ook nog eens wat ruimte uit. Bovendien zit een hoeksalon vaak erg comfortabel en zorg je ervoor dat dankzij de L vorm het hele gezin een leuk plaatsje heeft in het salon.

Soorten hoeksalons

Je moet niet denken dat bij het kiezen van een hoeksalon daarmee de keuze al gemaakt is. Want ook in hoeksalons heb je nog eens verschillende onderscheidingen. Zo heb je modulaire hoeksalons, waarbij het salon is samengesteld met een poef of een kruk. Ook zijn er omkeerbare hoeksalons waarbij je kan kiezen of je de hoek langs links of langs rechts wilt. Daarnaast heb je vaak nog eens de keuze of je wil werken met een slaapbank erin verwerkt of niet. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld onverwacht een gast hebt die wil blijven slapen. Zo zie je maar, het kiezen van een hoeksalon is nog niet zo’n eenvoudige en snel gemaakte keuze! Ga naar https://www.juntoo.be/nl/catalogus/zetels/hoeksalons voor meer informatie!

De juiste bijzettafel bij het juiste salon

Wanneer het gelukt is om een keuze te maken tussen de hoeksalons, volgt er nog een keuze die gemaakt moet worden. Dat is het kiezen van een bijzettafel. Bij een goed en comfortabel hoeksalon hoort namelijk een leuke bijzettafel van Overstock Home. Bijzettafels zijn lagere tafeltjes die eigenlijk gebruikt wordt om kleinere voorwerpen zoals een kop thee, een bordje, een klein plantje of een asbak op te zetten. Vaak heb je ook een bijzettafel die deel uitmaakt van een set van twee of drie. Ideaal om je kopje koffie of thee dicht bij je te houden wanneer je in het salon zit.

Bijzettafel is geen salontafel

Bijzettafels worden soms wel eens verward met salontafels en laat ons daar duidelijk in zijn, er is echt wel een verschil tussen de twee. Een salontafel is over het algemeen veel groter en kan ook dienstdoen als opbergruimte, dit is bij bijzettafels niet het geval. Een bijzettafel kiezen is niet altijd gemakkelijk, maar het kiezen van een bijzettafel in een unieke vorm is altijd wel een leuke eyecatcher. Ook een bijzettafel die bestaat uit verschillende lagen is altijd wel leuk om te zien. Alvast heel veel shopplezier gewenst!

Gerelateerde berichten

Hoe een verbouwing voor meer ruimte in huis kan zorgen

Emma Maes

Hoe je eenvoudig vieze geurtjes kan voorkomen

Emma Maes

Creëer de perfecte lichtinval door alle ramen

Emma Maes