Fashion

L’oreal Steampod de stijl- en krultang met stoom

De gewone stijl- en krultang met keramische platen kenden we al. Het stomen van je lokken is ook al een eeuwenoud beautygeheim om je weerbarstige lokken in bedwang te houden. Met de Steampod van L'oreal worden deze krachten gebundeld om je haar te stijlen of te krullen zonder je haar te beschadigen. Deze stijl- en krultang werkt namelijk met hitte en stoom. De L'oreal Steampod is daardoor voor alle haartypen geschikt, zelfs dun beschadigd haar. Lees verder in deze blog en ontdek de voordelen van deze geniale uitvinding.

De L'oreal Steampod het beste van beide werelden

De L'oreal steampod ziet eruit als een gewone stijltang. Hij is misschien iets groter dan je gewend bent. Voor de rest doe je gewoon hetzelfde wat je normaal ook doet met je stijltang. Waarschuwing: de resultaten zijn niet zoals je gewend bent. De resultaten zijn veel beter. Je haar blijft namelijk vol en luchtig en glanzend. Een normale stijltang kan al het leven uit je haar trekken en het lijkt dan alsof je een heel dun bosje haar overhoudt. Ten tweede, het haar komt er soms dof uit te zien. De L'oreal Steampod stijlt het haar zonder het volume eruit te halen en geeft glans terug. Deze stijltang kan stijl haar ook transformeren tot luchtige zachte krullen. Het is een wonder wat een beetje stoom kan toevoegen aan je haar.

Gebruik de L'oreal steampod met Olaplex reparatieserum

Heb je beschadigd haar? Dan is het reparatieserum van Olaplex de uitkomst. Dit serum is speciaal ontwikkelt voor haar dat beschadiging heeft opgelopen door verhitting en chemische behandelingen. Dus wil jij je haar extra goed beschermen tegen verhitting? Dan is Olaplex het meest geschikte product.  Het serum herstelt het haar op moleculair niveau. Olaplex is ook te gebruiken voor haar dat is geverfd of geblondeerd. Heb je van nature broos en pluizig haar dat aan de punten altijd beschadigd is? Dan kan Olaplex je punten herstellen waardoor je haar er weer weelderig uit komt te zien. Niet alleen de punten worden aangepakt, het hele haar wordt versterkt door de reparatiebehandeling. Ook na een zomer vol zon, zee en strand kan je haar een opknapper gebruiken, want strandhaar is vooral leuk aan het strand. Voeg daarom de Olaplex herstelbehandeling toe aan je haarverzorging. Je haar wordt gerepareerd en ziet er daarna weer gezond en zacht uit.

Olaplex herstelt het haar wanneer jij het wilt

Bij Olaplex hebben ze deze formule verwerkt in de producten die jij het hardst nodig hebt. De producten sluiten feilloos op elkaar aan zodat jij op ieder moment van de dag je haar versterkt en gezond houdt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over je lokken. De producten van Olaplex zijn geschikt voor alle haartypes en kleuren. Föhnen, permanenten en stijlen, je kunt eindeloos veel met je haar doen. Nu is er Olaplex waardoor je haar gezond blijft, wat je er ook mee doet.

Gerelateerde berichten

Wat verwachten ouders als het gaat om duurzaamheid en stijl bij kleding suits voor hun dochters?

Emma Maes

Het perfecte overhemd shoppen

Emma Maes

De designs van Michael Kors

Emma Maes