Lifestyle Living

Twee manieren om jouw huis een leuke pop of colour te geven!

Ben jij toe aan een nieuw uiterlijk van jouw woning, maar zit je er niet helemaal op de wachten om het complete interieur te veranderen? Als je liever een kleine aanpassing doet in huis die toch een grote impact heeft op jouw interieur, dan zit je goed bij dit blog.

Hierin zal ik namelijk haarfijn voor jou uit de doeken doen hoe jij op een snelle en effectieve manier een beetje kleur in jouw huis aanbrengt. Ben je benieuwd geworden hoe jij jouw woning in een handomdraai een ander uiterlijk geeft? Lees dan snel verder!

Tip 1: ga voor gekleurde zonweringen

Je zou het misschien niet verwachten, maar zonwering kopen in een totaal andere kleur dan jouw interieur kan echt voor een leuk effect zorgen in huis. Zeker als je kiest voor buiten zonwering. Zo laat je de buitenkant van jouw woning ook nog meedoen en trek je jouw interieurstyling helemaal door naar buiten!

Het is natuurlijk ook mogelijk om zonwering voor binnen aan te schaffen. Dit zie je wel een stukje beter als je binnen bent en het draagt dan ook meer bij aan de verandering van jouw interieur. Hetzelfde geldt nog steeds: een compleet andere kleur is leuk! Maar, als je niet zit te wachten op een pop of colour, kan je ook gaan voor een wat neutralere kleur voor jouw binnen zonwering. Crème, pastelkleuren of juist aardetonen doen het erg goed in een modern interieur. Leef je uit!

Tip 2: kies voor nieuwe kussens of dekentjes

Het is een hele makkelijke manier om voor een andere sfeer te zorgen in huis: accessoires! Zelf vind ik het heerlijk om eens in de zo veel tijd te wisselen van de dingetjes die ik op mijn dressoirs heb staan en plaids die ik op de bank heb liggen.

Vaak wissel ik het af in de seizoenen. In de winter kies ik vaak voor wat warmere kleuren, denk aan goud en okergeel of juist donkergroen (matcht leuk met de kerstboom). En in de zomer kies is dan vaak voor wit. Wit kan je met iedere andere vrolijke kleur combineren en is naar mijn idee dan ook een geschikte kandidaat voor een zomers interieur. Probeer het zelf ook eens uit en kies voor een andere kleur voor jouw vloerkleed, plaid of kussens op de bank of eettafelstoelen!

Hopelijk heb je genoeg gehad aan deze twee tips! Mocht het nou zo zijn dan je vragen hebt gekregen naar aanleiding van dit blog, aarzel dan niet om een reactie achter te laten of eventjes een mailtje naar mij te sturen. Tot de volgende keer!

Gerelateerde berichten

Op deze manier kan bepalen of brandhout geschikt is

Emma Maes

Fika: een Zweedse koffiepauze

Emma Maes

Leuke dingen doen breda

Emma Maes