Living

Ieder jaargetijde genieten van tuinkamers en bubbelbaden voor de tuin

Lekker genieten van één van de vele tuinkamers en bubbelbaden voor in de tuin is niet meer alleen iets voor de rich and famous. Ook voor jou is het binnen handbereik om het hele jaar door plezier te kunnen hebben van een dergelijke fantastische outdoor beleving. Beiden zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor wat je wens ook is. Laat je fantasie hierover de vrije loop en bedenk je eigen scenario. Om je hiermee wat op weg te helpen, worden hieronder alvast een paar mogelijkheden genoemd. 

Alles is mogelijk in één van de vele tuinkamers

Je woning uitbreiden en je binnenruimte naar buiten brengen, is mogelijk met één van de verschillende tuinkamers. Je bent daarin dichtbij de natuur en zit er door middel van het hoge isolatiegehalte zelfs tijdens koude winterdagen warm bij. In deze extra kamer kan je in alle rust je werk doen, zonder door eventuele huisgenoten gestoord te worden. Of je kunt er je rust pakken met een kopje thee of koffie. Ook kan het gebruikt worden voor romantische doeleinden door er samen met je geliefde een drankje in te drinken of erin onder de sterren slapen. En het kan de illusie wekken van gezellig "uit"eten gaan in eigen tuin met je vrienden en vriendinnen, familie of gezin. De mogelijkheden zijn onbeperkt met the sky zichtbaar boven je als de limit. 

Samen of alleen in een heerlijk bubbelbad voor in de tuin

Een andere ultieme vorm van verwennerij is een heerlijk bubbelbad voor in de tuin. Wie ziet zichzelf daarin nou niet zitten? Dat kan al in je eentje in een bad voor één persoon. Maar ook samen met je lief, vrienden, vriendinnen of gezin in een gezellig meerpersoons bad. Wat je keuze ook is, een bubbelbad voor in de tuin garandeert een totale ontspanning voor iedereen die zich zetelt in de comfortabele kuipzittingen en overgeeft aan de werking van het warme water en de bruisende massagejets met verschillende massagetechnieken, die zijn ontwikkeld door professionele masseurs en fysiotherapeuten. Hoe druk je ook bent geweest of hoe hoog je stresslevel ook is, laat het over aan de weergaloze hydrotherapie en je komt er als herboren uit. 

Realiseerbare en het hele jaar bruikbare luxe voor buiten

Een tuinhuis en bubbelbad voor in je tuin is realiseerbare luxe voor bij jou buiten. Waarmee je een oase van rust, spa en en wellness creëert, die goed is voor je gezondheid. Beiden bieden je in de huidige tijd van onzekerheid de zekerheid van het hele jaar door kunnen blijven gebruiken. 

Gerelateerde berichten

4 Tips om goed voor je kippen te zorgen

Emma Maes

Hoe geef je je thuis een make-over?

Emma Maes

Gebruik de juiste onderdelen voor Yanmar bouwmachines

Emma Maes