Herenkleding
Fashion

Pssst, de lente is in zicht!

Het is alweer bijna zo ver, het mooie weer komt ons tegemoet. Langzamerhand struinen we weer naar de stad, pakken we de fiets, en trekken we weer rustig naar de terrasjes toe. We kunnen weer genieten van een mooie periode met zon, gezelligheid en veel buiten zijn. Onze kleding moeten we hier natuurlijk wel weer op aanpassen. Een kleurrijke broek, een wild shirt, noem het maar op! We gaan weer volop naar de winkelstraat en struinen het internet af. De lente is in zicht!

Een goede outfit op een zonnige dag

Op een zonnige dag is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn. Of dit nu gezellig met vrienden op een terras is, met een biertje op de voetbal, of gewoon lekker in de tuin. Je outfit mag natuurlijk niet ontbreken op zo een dag. Jouw outfit zegt iets over hoe jij je voelt. Wanneer je vrolijk bent, kan je perfect jouw outfit hier op afstemmen. Met gekleurde broeken, bloemen t-shirts, opvallende schoenen of een bijzonder petje, maak jij jouw outfit klaar voor de mooie zonnige dagen.

De nieuwste trends in de herenmode

Er zijn al diverse trends in de modewereld, en er zullen er nog heel veel komen dit seizoen. Een trend die altijd goed uitpakt, is de kleur geel. Geel is de modetrend voor het aankomende voorjaar. Naast alleen geel zijn de lichte kleuren als lichtblauw en roze ook weer helemaal in. Bovendien komt er steeds meer herenkleding met deze kleuren bij de winkels in het assortiment. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse polo’s die perfect naar het werk te dragen zijn. De mode trekt herenkleding met zich mee. Waar voorheen eerst alleen de vrouwenmode altijd veranderde, gaat herenkleding nu ook volledig mee met de nieuwste trends in de mode. Ieder jaar zijn er nieuwe kleuren, schoenen, pantalons en ga zo maar door. Tegenwoordig zit er geen stop meer op, we worden overspoeld met de nieuwste mode.

Met een frisse look op kantoor

Lente is voor veel mensen een vrolijke periode. Wakker worden met de zonsopkomst, bloemen die bloeien, weer een korte coupe, en zo zijn er nog vele voordelen om op te noemen. Wat misschien wel het lekkerste is, de polo’s kunnen weer uit de kast! Polo’s zijn ideaal om bijvoorbeeld naar je werk te dragen. Comfortabele korte mouwen, maar toch een nette uitstraling. Een polo heeft een zakelijke uitstraling, en zit ideaal om je werkzaamheden in te doen. Wat bij een overhemd of een pak soms wat knelt, is bij een polo absoluut niet het geval. Een polo is ideaal om te dragen naar een etentje, een date, of misschien vind je het wel gewoon heel erg lekker zitten.

Gerelateerde berichten

Hebben de voorkeuren van ouders voor wat betreft stijl en mode veranderd in de afgelopen jaren?

Emma Maes

De lente, een nieuw begin 

Emma Maes

Laat je voeten eens ademen

Emma Maes