Living

Hoe kies ik de perfecte verlovingsring?

Jullie zijn een droomkoppel. De liefde is sterk, de romantiek is groot en jullie passie kent geen grenzen. Nu ben je echt zeker: het is tijd voor de volgende stap. In gedachten zie je haar al een traantje wegpinken terwijl ze uitbundig ja zegt wanneer je vraagt om haar hand. But first things first: een verlovingsring! Hoe kies je de perfecte ring voor de vrouw van je leven en hoe kom je te weten wat ze mooi vindt?

Ga af op je buikgevoel

Sommige mannen hebben dat buikgevoel. Ze weten gewoon wat hun vrouw in spe leuk vindt. Ben jij een van die gelukkigen, dan is de keuze van een verlovingsring voor jou helemaal niet zo’n uitdagende klus. Want niemand kent jouw schat beter dan jij, toch? Ben je zeker van je stuk, mooi, dan kan je meteen overgaan tot aankoop van de verlovingsring van haar dromen! Wil je nog zekerder zijn? Hou dan rekening met onderstaande punten.

Wees aandachtig

Probeer eens extra op te letten. Vrouwen lossen meer dan je denkt, al moet je natuurlijk wel aandachtig zijn. Gegarandeerd dat ze nu en dan wel eens iets laat vallen over haar voorkeur in stijl van juwelen. Vaak voelen vrouwen een aanzoek stiekem al aankomen en zullen ze je nu en dan een hint geven die je wat richting kan geven. Houd je oren open, is de boodschap! Kijk eventueel naar de juwelen die ze al heeft: zijn ze modern of klassiek? Gaat haar voorkeur uit naar een gouden of een zilveren juwelen? Houdt ze van uitbundige schitterende diamanten, of is dat niet aan haar besteed? Misschien gaat haar voorkeur naar een vierkante verlovingsring? Neem je tijd en ga rustig op onderzoek.

Vertrouw op een professional

Kies voor een juwelier met een goede reputatie. Kom je er niet uit? Dan zullen zij je met plezier verder helpen. Deze mensen hebben jarenlange ervaring in het uitzoeken van juwelen voor elk moment, mensen begeleiden bij de keuze van een verlovings ring is hun specialiteit. Ze begrijpen het belang ervan maar al te goed. Ze loodsen je moeiteloos door de keuze in karaat, soorten edelmetalen, helderheid enzovoort. Ze zagen al tig mannen die gegarandeerd radelozer waren dan jij, don’t worry.

 

Wees origineel maar…

Je wil haar van haar sokken blazen, dat staat vast. Een verlovingsring symboliseert jouw liefde voor haar en die is waanzinnig groot. Niet meer dan normaal dat de ring dan ook een waanzinnige eyecatcher moet zijn, right?! Klopt, maar over het algemeen is de beste raad die we kunnen geven: don’t overdo it. Vergeet niet dat ze deze ring dagelijks zal dragen en hoewel de ring best mag opvallen en uniek mag zijn, gaat de voorkeur van veel vrouwen uit naar kwaliteit en subtiliteit.

Heb je je keuze kunnen maken? Gefeliciteerd! Vanaf nu is het enkel nog aftellen tot de grote dag!

Gerelateerde berichten

Ieder jaargetijde genieten van tuinkamers en bubbelbaden voor de tuin

Emma Maes

Breng sfeer in je huis met trendy verlichting en slimme schakelaars

Emma Maes

Met MOOWY graszaad en gazon meststoffen naar het perfecte gazon!

Emma Maes